საწარმოში 100-მდე სახეობის ქართული და ევროპული ტექნოლოგიით დამზადებული ყველი კეთდება. მათ შორის გამოირჩევა:
- იმერული
- სულგუნი
- შებოლილი სულგუნი
- შებოლილი სულგუნის ხემსი (დაწნული)
- ტრადიციული მეთოდით დავარგებული გუდის ყველი
- საფერავში, თაფლში, როზმარინში, თეთრ თვინოსა და სხვა სანელებლებში დავარებული ყველის ასორტიმენტი
- ბურატა
- ფრანგული ყველი ტომი
- გაუდას ტიპის ყველი სხვადასხვა სანელებლებით
- ყველის რულეტები
„ცივის ყველის“ წარმოებას დანერგილი აქვს HACCP-ის სტანდარტი და არის ხარისხის ნიშნის მფოლობელიც. ის ერთ-ერთია იმ მცირერიცხოვან საწარმოთა შორის, რომელსაც „ქაშერი პროდუქტ“-ის აღმნიშვნელი ეტიკეტი გააჩნია.
საწარმოს ვიზიტორებს, შეუძლიათ მონაწილეობა მიიღონ ყველის მასტერკლასებში და დააგემოვნონ მათმიერ და საწარმოში წარმოებული სხვადასხვა დასახელების პროდუქტები.